Nieuws

Verhoging SEBA Budget in de Pijplijn: Nieuwe Kansen voor Duurzaam Vervoer

Friesland Lease is verheugd om haar klanten te informeren over de geplande verhoging van het budget voor de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA). Dit nieuws, recent aangekondigd door Fleet & Mobility, biedt nieuwe kansen voor bedrijven die willen investeren in emissieloze bedrijfsvoertuigen.

Binnenstedelijk vervoer
17 juli 2024

Wat is SEBA?

De Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) is een initiatief van de Nederlandse overheid dat bedrijven financieel ondersteunt bij de aanschaf van emissieloze bedrijfsauto’s. Deze regeling is bedoeld om de overstap naar duurzame mobiliteitsoplossingen te versnellen door de hogere aanschafkosten van elektrische en waterstof aangedreven voertuigen te compenseren.

Verhoging van het SEBA Budget

Volgens Fleet & Mobility is er een verhoging van het SEBA-budget in de pijplijn. Dit betekent dat er binnenkort meer financiële middelen beschikbaar zullen zijn voor bedrijven die willen profiteren van deze subsidie. De extra middelen zijn bedoeld om de groeiende vraag naar emissieloze voertuigen te ondersteunen en de transitie naar duurzame mobiliteit te versnellen.

Voordelen voor Uw Bedrijf

Met de geplande verhoging van het SEBA-budget kunnen nog meer bedrijven profiteren van de financiële steun bij de aanschaf van emissieloze bedrijfsauto’s. Dit biedt een uitstekende gelegenheid om te investeren in duurzame voertuigen, wat niet alleen bijdraagt aan een beter milieu, maar ook kan leiden tot lagere operationele kosten en een verbeterd imago van uw bedrijf.

Friesland Lease Ondersteunt Uw Duurzaamheidsambities

Friesland Lease staat klaar om u te ondersteunen bij het benutten van de kansen die de verhoogde SEBA-subsidie biedt. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan emissieloze bedrijfsvoertuigen en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw wagenpark. Ons team van experts begeleidt u door het hele proces, van de subsidieaanvraag tot de levering van het voertuig.

Meer Informatie

Voor meer informatie over de geplande verhoging van het SEBA-budget en hoe Friesland Lease u kan helpen bij het verduurzamen van uw wagenpark, neem contact op met onze klantenservice of bezoek onze website. Samen werken we aan een groenere en duurzamere toekomst.